Feedback

E-mail Feedback

Sending feedback...

Thank you for your feedback.

Please complete all fields before submitting.

The email address entered is invalid. Please enter a valid email address.

Udskriv
Forstør tekst
Læs tekst højt
INDKØBT TIL UDLÅN

Trolley #5

Maiken Bent
2015 / Nordjylland
Brønderslev Gymnasium og HF Islands Allé 20 Brønderslev, 9700 Danmark
Kunstneren om værket

"Komplekse farverige og firnurlige konstruktioner hænger ned fra loftet i tunge kæder, mens andre ser ud, som om de netop er blevet placeret på gulvet som efterladenskaber."

Trolley #5 var en del af installationen Depot, som blev vist på TRUST på Den Frie i sommeren/efteråret 2015.

Rummet er fyldt med genstande af forskellig art. Helt nye værker, tidligere værker, nogle uændrede, andre modificerede og fremstår i nye formationer. Halvfærdige værker bevæger sig et sted mellem autonome objekter og materiale til fremtidige værker. Det minder om et lager eller et værksted i brug. Intet står fast, og alt kan flyttes når som helst. Flere af værkobjekterne eller materialerne, alt efter hvordan man karakteriserer dem, er monteret fast på diverse ikke-mortoriserede transportvogne – klar til at komme videre. Komplekse farverige og firnurlige konstruktioner hænger ned fra loftet i tunge kæder, mens andre ser ud, som om de netop er blevet placeret på gulvet som efterladenskaber. Maiken Bent fjerner og tilfører konstant materialer, som bliver skåret op for derefter at blive syet sammen igen, indsnørret og gentænkt. Hun benytter naturkrafter som tyngdekraften og magnetisme til at komponere og placere værkerne. Installationen er fuld af potientale og viser os en mulig indgang til Maiken Bents oeuvre.


Title: Trolley #5
Department: Deponeret kunst
Object Number: SKF-2015-176
Type: Installation
Material: Sækkevogn, ring, læder, tråd, elastikstropper, spændebånd, Fimoler, Yogamåtte, S-kroge, spænder, lak, rundstok, gummidutter, øjer.
Dimensions: 115 × 75 × 50 cm
Date: 2015

ACCESSIBILITY

Not available for loan
Cannot be visited
Read more about the program

LOCATION

PICTURES (1)

TR / Torben Eskerod
Relaterede værker